Plastic, siliconen rubber of lederen telefoon hoesje?

Plastic, hout, carbon fiber, siliconen of leren telefoon hoesjes; er worden zoveel verschillende materialen gebruikt om telefoon hoesjes te maken, maar sommige materialen zijn veel beter in staat om uw apparaat te beschermen. Andere materialen doen weinig tot niets om je telefoon te beschermen tegen harde valpartijen. In deze blog post gaan we de drie soorten materialen vergelijken zodat jij kunt bepalen welke het beste voor je is.

Prijzen

Plastic hoesjes zijn het goedkoopst, omdat plastic een goedkoop materiaal is. De prijzen kunnen echter variƫren afhankelijk van de kwaliteit van het plastic, het type plastic (hard, zacht of hybride) en de ontwerpen.

Siliconen rubberen koffers zijn iets duurder dan de kunststof koffers. De prijzen van siliconen rubberen koffers variƫren ook afhankelijk van de kwaliteit, het gebruikte materiaal en de ontwerpen.

Lederen telefoon hoesjes zijn meestal duurder omdat leer een duurder materiaal is. Hoesjes gemaakt van eersteklas leer zijn het duurst, terwijl andere iets goedkoper zijn.

Voor trendy maar voordelige prijzen kun je terecht op www.IYUPP.nl/.

Duurzaamheid

Leren cases zijn meestal duurzamer dan siliconen en plastic. Het belangrijkste aspect waar we bij de aankoop van een product op letten, is de duurzaamheid en slijtvastheid.

Plastic mobiele telefoon case zijn waarschijnlijk het minst duurzaam omdat ze niet erg sterk en gevoelig voor slijtage zijn. Plastic telefoon covers zijn kwetsbaar voor deuken en krassen, en ze zijn bekend om gemakkelijk te breken van deuken en andere ongevallen. Hybride plastic, echter, zijn de gevallen duurzamer (wegens hen die van zowel hard als zacht plastiek worden gemaakt) in vergelijking met harde en zachte plastic dekking worden gemaakt, die.

Mobiele hoesjes van siliconen zijn duurzamer dan plastic hoesjes omdat ze elastischer en brandwerend zijn. Ze zijn echter gevoelig voor scheuren, vooral wanneer ze in contact komen met scherpe voorwerpen.

Leren mobiele hoesjes zijn de beste in termen van duurzaamheid in vergelijking met siliconen telefoon hoesjes of plastic covers voor mobiele telefoons. Telefoon hoesjes van leer zijn meestal robuust en taai, waarbij de meeste hoesjes niet gevoelig zijn voor scheuren, deuken en krassen.

Ontwerpen

De plastic hoesjes zijn populair wegens het feit dat zij in een verscheidenheid van verschillende ontwerpen beschikbaar zijn
Kunststof koffers zijn populair omdat ze beschikbaar zijn in een breed scala van verschillende ontwerpen
Op het gebied van design is kunststof zeker populairder, omdat het verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren, patronen en stijlen. Je kunt ook je eigen ontwerp op een kunststof koffer aanpassen door stickers en glitter te plakken.

Siliconen telefoon hoesjes hebben iets minder ontwerpen dan plastic, hoewel ze verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid aan verschillende tinten.

Leren gsm-hoesjes bieden de minste variatie in ontwerpen, met de meeste covers zijn verkrijgbaar in zwart, bruin of wit.

Lees ook: De gezondheidsvoordelen van het voetballen

Misschien vind je dit ook interessant